Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

μετά την Νίκη...


 ... η ζωή μας πλέον έχει αλλάξει! οι συντάξεις ξαναγύρισαν στην προ μνομόσυνου εποχή, τα μαγαζιά ανοίξανε και πάλι, τα λουκέτα ξεκλειδώθηκαν, οι άνεργοι ξαναπιάσανε δουλειά και το κυριότερο: όλοι παίρνουν αναδρομικά αυξήσεις! Χαράς Ευαγγέλια! Και όλα αυτά χάριν στους 200.000.000 ψηφοφόρους που ψήφισαν Ευάγγελο (μπορεί όμως και λευκό, αλλά τι σημασία έχουν πλέον οι αριθμοί; και επειδή τα λευκά-άκυρα δεν προσμετρούνται, η Νίκη ήρθε με 100% !!!!!). 
Απ' την πολύ χαρά μου, θα ανεβάσω κάποιες αληθινές ιστοριούλες. Και στο τέλος λέω να ανεβάσω και κανένα ψηφοφόρο (χορτάτο), αν το επιτρέψουν οι συνθήκες (συνοστισμός στα εκλογικά κέντρα, χαλασμός από πανηγυρίζοντες νικητές και κατάρευση διαδυκτίου από την συμμετοχή και τις ευχετήριες κάρτες νίκης! και επειδή υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει ο κίνδυνος να αλλάξει η φωτογραφία στον δρόμο! πάλι δάκτυλος της δεξιάς, όπως στον εμφύλιο; ο λαός όμως δεν ξεχνά, τι σημαίνει δεξιά!). 
Αρκετά όμως! το επόμενο το χαρίζω στις γυναίκες μας!
Ένα μεσημέρι ο Αλέκος γυρίζει χαρούμενος στο σπίτι, αφού είχε αγοράσει κινητό. Μπαίνει και τρέχει προς το μπάνιο με γρήγορες κινήσεις και κλειδώνεται μέσα.... Ανοίγει το κινητό και παίρνει τηλέφωνο τη γυναίκα του στο σταθερό με σκοπό να της κάνει έκπληξη:
- Έλα, μωρό μου... Τι κάνεις;
Και η γυναίκα του απαντάει:
- Κλείσε, είναι ο @αλάκας στο μπάνιο!!!
 το επόμενο το χαρίζω στην Κούλα!
- Γιατί μπαμπά, οι πετεινοί λαλούν τόσο πρωί;
-Γιατί είναι η μόνη στιγμή που μπορούν να μιλήσουν....
Ύστερα ξυπνάνε οι κότες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 και το τελευταίο στην Γεωργία!
Ήταν 2 γειτόνισσες και λέει η μια στη άλλη:
-Ήσουν άρρωστη;
-Όχι , γιατί ρωτάς;
-Ε να, είδα τον γιατρό να μπαινοβγαίνει.
-Γιατί; Σε εσένα που μπαινόβγαινε ο στρατηγός, πόλεμο είχαμε;
και τώρα, η μεγάλη στιγμή, που όλοι περιμέναμε!