Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

το αισιόδοξο βλέμμα των συνταξιούχων...

μετά τις καλύτερες μέρες, την ευρωένταξη, την επανίδρυση του κράτους, τα λεφτά που υπάρχουν, την επαναδιαπραγμάτευση και την γνωριμία, τα περήφανα νιάτα μας ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον! (το ΑΜ, είπαμε! μνημόσυνο2, παράγραφος 7... να μην επαναλαμβανόμαστε ,όμως...)

ελάτε να γνωριστούμε!

 Για μια καινούργια αρχή! για ένα νέο ξεκίνημα! ας ξεχάσουμε αυτά που μας χωρίζουν και ας μάθουμε αυτά που μας βολεύουν! εμπρός στον αγώνα για μια καινούργια Ελλάδα, που θα ανοίκει (σε ποιούς άραγε;) στους κατοίκους της! Μην κοιτάτε (Ξάνθο και Αποστολίδη) με ειρωνικό (ο πρώτος) και με καχύποπτο (ο δεύτερος) βλέμμα! Τέρμα πλέον οι οριζόντιες περικοπές! Σύνταξη δεν θα παίρνει κανείς! κοιτάξτε κοιλιές! έτσι ονειρευτήκαμε τις καλύτερες μέρες; Μαζί θα προχωρήσουμε, διότι λεφτά υπάρχουν!
Αυτά για την νέα αρχή του πασοκ! αλλά και ο αντωνάκης θα αλλαξει την Ελλάδα! θα επαδιαπραγματευθεί την επαναδιαπραγμάτευση! Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου!
από το Μοναστήρι, στα Κομνηνά. (ΑΜ, διότι, σύμφωνα με το μνημόσυνο 2, παράγραφος 7, εδάφιο 5a, σχετικό 342/3.-5 ), πας αναρτών εγχρώμους φωτογραφίας, πρέπει να αποδείξει το πόθεν και μετά το έσχες! εκτός και αν είναι βολευτής, οπότε όλοι ξέρουν τα πόθεν και τα έσχες και δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι, που είναι τοις πάσοι (εξ ου και πασοκ) γνωστόν! θα επανέλθω...

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

η ζήλεια είναι υγεία και Τέχνη και άλλα ...μαζί

από την φθινοπωρινή εξόρμηση

και λίγη τέχνη... όχι μόνο φαΐ και τραγούδια...



μια σπάνια φωτογραφία!

τον Ξάνθο, δεν πρόκειται να τον ξαναδείτε έτσι! φταίει άραγε η βαρυστομαχιά (είναι ακριβώς μετά το μνημονιακό γεύμα σε ξενοδοχείο στο Μονοδένδρι), φταίει άραγε η απουσία του φίλου Αποστολίδη, φταίει η απουσία της αψυχοπαρέας του; ποιός να ξέρει άραγε;