Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

... την ίδια ώρα στην αγορά του Porto Lagos...

... εκεί όπου οι γυναίκες διάλεγαν τα εσώρουχα των αφεντάδων τους (για τις ιδιαίτερες στιγμές τους...), οι φορολογούμενοι συζητούν με επενδυτή τα ωφελήματα της ένταξής μας στην Ε.Ε. και στο ΕΥΡΩ, ενώ ο επενδυτής αναφέρει τις αντιρρήσεις του όσον αφορά το ποσοστό του κουρέματος και ζητάει διεύρυνση της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) και στο παζάρι της Ξάνθης! Το παζάρι των διαπραγματεύσεων είναι σκληρό και αναγκάζει τους εκπροσώπους των φορολογουμένων να ανάψουν τα τσιγάρα και τις πίπες τους...
Κάποιος (που πουλάει Σαμάρια) τους υποσχέθηκε, ότι μετά την επανεκλογή του, θα επαναδιαπραγματευτεί την επαναδιαπραγμάτευση της επαναδιαπραγματευμένης επαναδιαπραγμάτευσης και θα θέσει τις βάσεις για εφαρμογή της ΕΟΖ σε όλη την Ελλάδα, ώστε τα προνόμια της αγοράς του Porto Lagos να τα επωφεληθούν όλοι οι Έλληνες!







...την ίδια στιγμή η επίτροπος της τρόϊκας και του ΔΝΤ παρατηρεί την κίνηση της αγοράς και εισπράτει τα χαράτσια, που τοποθετεί στο Ικανό (επαρκές) Ειδικό Ταμείο (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

καλώς μας ήρθες Κούλα!

καλωσορίζοντας το νεώτερο μέλος μας, ανεβαίνουν οι δύο φωτογραφίες, που δείχνουν την εργατικότητα, την αυταπάρνηση και τον ζήλο της Κούλας, για να μη λείψει τίποτε απ' την ζωή του Αρχοντα!











εδώ με την Χριστίνα και την Γεωργία, σε αγορά του Porto Lagos ...